4 dec

De Falske 9’ere Xtra pt. 08

Bedre sent end aldrig! Landskampspauser og julefrokoster har forhindret os i, at udgive vores (ellers) ugentlige De Falske 9’ere Xtra. Men nu er den tilbage, så der er ekstra læsning til det kræsne fodboldfolk.

Så sæt dig godt til rette, og fat læsebrillerne. For her kører vi.


Andreas anbefaler: “Where’s your famous atmosphere? De seneste to kampe hjemme på Anfield har Liverpool spillet foran en The Kop uden de karakteristiske flag og bannere. Det hele bunder i en langvarig og efterhånden smålig strid mellem klubbens ledelse og dens mest loyale fans om protester mod for høje billetpriser og registrering af flag (http://www.spiritofshankly.com/…/statement-on-flags-and-ban…).

Et moderne fodboldoprør lurer under overfladen i Premier League, hvor klubejerne har en iskold forretning at køre, og hvor tilskuerne helst både vil have succes på banen (læs: hundedyre spillere) og lave billetpriser.

Tag stilling – det vedrører også din klub.
Fodboldpodcast

Andreas anbefaler (igen): “Sutterne fra Sydhavnen! Lå-lå-lå-lå-lå! Normalt spiller han på deltid og for et par hundrede mennesker i 2. division i Danmark.

Men når han tager hjem for at repræsentere sine forældres fødeland, Pakistan, forgår det med anførerbindet på armen og med 35.000 på lægderne.

Mød Hassan Bashir; Frem-spiller og anfører for verdens sjette største nations landshold i dette fremragende interview med Euroman.
Fodboldpodcast

Martin anbefaler: “En spiller fra “rivalerne”, som altid har haft en lille stjerne i mon bog er Tottenhams Mousa Dembélé. En til tider atypisk spiller, som med sin teknik kan drive bolden fremad, som ikke man andre kan. Ikke som super dribler, men med sin rigtig gode boldkontrol.

I denne artikel sættes der fokus på Dembélés genfødsel i Tottenham, og hans vigtige rolle på holde. Så Spurs-fans, den her er fra mig til jer.”
Fodboldpodcast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.