11 dec

De Falske 9’ere Xtra pt. 09

Nu er I forhåbentligt kommet jer over den seneste udgave af De Falske 9’ere, og er helt sikkert sultne for mere. Så er det jo godt, at vi har vores De Falske 9’ere Xrta, så I ikke skal god fodboldsultne i seng.

God læsning derude!


Aidin anbefaler: “»Jeg ofrede min karriere, så europæiske fodboldspillere ikke skal arbejde som slaver«.

Måske ikke ligefrem slaveri, men sagen om en ukendt, belgisk spiller, som slæbte sin klub i retten for ikke at lade ham skifte uden overgangssum, skulle få monumental betydning for den professionelle fodbolds fremtid.

I dag snakkes der om “frie transfers” i flæng. Dog tænker de færreste over hele konceptets optåen og hvordan det brød med foldboldlandskabet dengang. Jon Carter har for espnfc begået følgende fine genfortælling af sagen og dens langsigtede konsekvenser
Fodboldpodcast

Andreas anbefaler: “Der mangler noget i Swansea. I onsdags fik formand Huw Jennings nok af klubbens flirt med nedrykningsstregen og gav klublegenden Garry Monk en fyreseddel. Der har manglet en manager i Swansea siden onsdag, og lige siden har jeg manglet den helt rigtige analyse af, hvad der gik galt.

Jaja, de fleste er enige om, at Monks ultraseriøse tilgang til tingene har slidt på både ham og spillerne. De fleste er også enige om, at der vist nok er noget med noget omkring han der assistenttræneren, som spillerne ikke kunne lide. Måske også noget med, at mange spillere allerede har hovedet til deres første (og måske eneste) EM?

Men jeg mangler analysEN skrevet med både indsigt og sprogligt overskud. Har du fundet den, så smid den endelig i kommentarersporet på Facebook. Indtil den dukker op, må både I og jeg nøjes med det nærmeste, jeg er kommet i min søgen, nemlig dette ærlige og behjertede forsøg fra Wales Online.
Fodboldpodcast

Martin anbefaler: “Denne gang skal vi fra England og Premier League til den spanske østkyst… og så alligevel ikke. For Manchester United-legenden, Gary Neville, er blevet familiesammenført med sin lillebror, Phil, i byen og klubben Valencia.

Journalisten Lee Roden tager et kig på, hvad det er for en mundfuld, som den populære TV-ekspert står overfor at bide i. Mere præcist hvad det er for et pres, og hvilke forventninger der er til en ny træner i en klub som Valencia.

En interessant ansættelse af Valencia, et modigt spring ud i trænergerningen af Gary Neville, og ikke mindst bliver det en spændende udfordring at følge med i. Herfra skal der i hvert fald lyde et »alt det bedste« til en af mine store United-helte.”
Fodboldpodcast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.