22 jan

De Falske 9’ere Xtra pt. 11

Ugens vanlig optakt fra De Falske 9’ere er endnu engang landet, og er klar til lidt lækker fodboldnørderi til de hungrende masser. Og denne uge er ingen undtagelse. Så lad os komme igang med ugens anbefalinger fra to af programmets “eksperter”.

God læsning!


Andreas anbefaler: “Januar er tid til at gøre status over året, der er gået. Altid fremragende supportersnotcostumers.com tager et kig på top 10 over de mange, mange kampe, bagmand Ben Dudley har været til i løbet af 2015.

Et glimrende inspirationskatalog til den næste fodboldrejse – og jeg kan afsløre så meget, at et af de fremhævede stadions kan besøges for en billig penge, når det kommer til transportomkostninger.
Fodboldpodcast

Martin anbefaler: “Det skal ikke være en hemmelighed, at Manchester United i de seneste par sæsoner, har slagtet den store sparegris og med begrænset succes (mildt sagt), har shoppet spillere fra alle hjørner af fodboldkloden.

Det har også gjort, at de primært er blevet “kendt” for de mange indkøb som ikke har slået til. Man kan nævne i flæng: Ángel Di María, Radamel Falcao, Shinji Kagawa, Wilfried Zaha, Víctor Valdés, m.fl.

Én jeg i høj grad har været meget begejstret for, som ikke er så flashy og i min optik ikke har fået den anerkendelse han fortjener, er Morgan Schneiderlin. Folk undervurderer ofte vigtigheden af hans rolle på holdet, og hvorfor han er en af de få “rigtige” køb på det seneste. Nogle går endda så langt at kalde ham for den næste Roy Keane.”
Fodboldpodcast

I mangel af det tredje input er her en video af kendte fodboldspillere der blærer sig: https://www.youtube.com/watch?v=utq7pXZC5mQ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.