5 aug

Episode 14: “De Falske 9’ere Special: FA’n Cup 2015”

Ny sæson, ny start! I optakten til den ny sæson, er vi blevet inviteret til den årlige FA’n Cup i Vanløse, hvor de forskellige fanklubber, af primært Premier League-klubber, mødtes i hård dyst på bane og lægter.

De Falske 9’ere var tilstede, og hev fat i repræsentanter for de forskellige fanklubber for at høre, hvordan de så frem til den kommende sæson, og hvilke tanker de havde af forventninger til deres egne klubbers sæson.

Vi fik en snak med fanklubber fra Tottenham, Aston Villa, Manchester United, Chelsea, Arsenal og Stoke City, og som bonus fik vi os også en yderst hyggelig snak med fanklubberne fra Blackburn og Fulham fra The Championship.

Vi havde i dagens anledning placeret to af værterne (Aidin og Martin) i det opsatte studie i Viffen (kantinen hos Vanløse IF), og sendt den tredje vært (Andreas) ned på sidelinjen, for at fange stemningen.

Så lyt med fra denne yderst hyggelige og godt arrangeret dag, og hør hvad de danske Premier League-fans havde af forventninger.

De Falske 9’ere – Episode 14: “De Falske 9’ere Special: FA’n Cup 2015”

PS. En stor tak til fanklubben fra Stoke City, som inviterede os.
PPS. Vi interviewede alle de engelske fanklubber der var til stede, og ikke alle klubber var repræsenteret. Ingen forskelsbehandling her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.